30. studenoga 2015.

the Tag


Doživjeh i ja taj važan događaj u blogerskom životu, tagana sam (od strane Bibliovce) da odgovaram na random pitanja (zaista, Iva, nisi bar jedno knjiško mogla ubaciti? :P). Prije nego počnem, moram samo napomenuti kako je uvijek zanimljivo kad vas neki "veći" bloger spomene u svome postu - posjećenost vam se nakratko gotovo utrostruči :D Dakle, Iva, keep up the good work (šaaalim se, ono malo kreativnosti što imam izmuzla sam ovim tagom i neću se buniti ako me neko vrijeme nitko ne bude spominjao ;)) Dakle, što je Iva Sn(/M)Im(/SL)ILA (ma skuhala :D) 26. studenoga:

1. Kada bi netko snimao film o nekom uzbudljivom ili turbulentnom razdoblju u tvom životu, tko bi te glumio?
Emma Stone, bez razmišljanja. Nemam njen smisao za humor, ali obožavam njen smisao za humor. Ili Kat Dennings, zamišljam taj film kao Nick and Norah's Infinite Playlist, samo bez plejliste. Možda s TBR-listom :)

2. Koji je najčudniji kompliment koji si ikada dobila?
Da imam listove kao nogometaš. Nisam to shvatila kao kompliment.


3. Najdraža reklama?
Ona za Gap s Claire Danes i Patrickom Wilsonom. Anything you can do... na na na nana.

4. Kada bi transfuzija tvoje krvi od sutra mogla liječiti jednu jedinu bolest, koja bolest bi to bila?
Ovisnost. Ili depresiju. Nekako mi se čini da su najgore one bolesti za koje ne možemo kriviti prirodu  (objasnite vi društvu da za depresiju možemo).


5. Kada bi morala birati karijeru u cirkusu, što bi bila?
Trapezistica. S krilima, po mogućnosti :)


6. Kada bi ove zime mogla promijeniti izgled i boju snijega, kako bi nam zima izgledala? :)
Nikada ne bih mijenjala boju snijega, boja je jedino što valja kod njega :P Ne, zaista, mislim kako je snijeg jedna od najljepših (ako već ne najugodnijih) stvari na svijetu i ako mogu mijenjala bih boju blata i prašine u bijelo kako bi i bljuzga bila lijepa :)


7. Koji ti je najveći turn-off na frajeru?
Znam da je klišej i da to svi kažu, ali zaista ne podnosim glupe ljude - muške i ženske. Mislim glupe po vlastitom izboru. Dodatno, čini mi se da imam antene za one iskompleksirane koji svoje komplekse prodaju pod životnu filozofiju. Od njih se doslovno ježim. I kad već nabrajam, ne uspijevam komunicirati s ljudima koji sebe shvaćaju preozbiljno. :/


8. Koja ti igra iz djetinjstva najviše nedostaje?
Gledanje crtića :D Pogotovo se to dogodi u ovo blagdansko vrijeme jer bih kao mala znala uzeti tv program i isplanirati raspored gledanja sve dane blagdana. U sjećanje mi naviru nekakva mala vještica koja ukrašava božićno drvce mjehurićima sapunice, medo koji provaljuje u robnu kuću kako bi za božić pod borom osvanuo još jedan medo, zatim crtić o kristoforu kolumbu kojem je najbolji prijatelj bio nekakav crv, što li... happy memories

9. Najdosadnije žensko ime po tvom mišljenju je...?
Ana. Iako mislim da je bolje imati dosadno ime nego izmišljeno.

10. Da ti netko kaže da ćeš se sutra probuditi sa perfektnim znanjem još jednog stranog jezika (mimo engleskog), koji bi jezik izabrala? :)
Srce kaže portugalski ^^ a kao utješnu nagradu bira španjolski, kako bih napokon počela čitati latinoamerikance u originalu. Razum cinično dobacuje kako ni engleski ne znam "perfektno" :/


Neću tagati nikoga jer nemam inspiracije za 10 novih pitanja. Ako želite, pozvani ste odgovoriti na ovih 10 ;)

Nema komentara:

Objavi komentar